Ön regisztrált villanyszerelőt keres Budapesten? Esetleg teljesítmény bővítésre volna szükségre? Fontos, hogy ELMŰ villanyszerelő legyen, aki segít Önnek? Akkor a legjobb helyen jár, hiszen szolgáltatásaimmal tudok segíteni Önnek! Forduljon hozzám bizalommal, ha elektromos problémája akad Budapesten.

Érvek, amik mellettem szólnak!

Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezem a villanyszerelés terén, így ha biztonságban szeretné tudni otthonát, illetve az életét, akkor forduljon hozzám. Ami pedig a legfontosabb, hogy regisztrált villanyszerelőként nem csak a kivitelezési munkákban állok rendelkezésre, de a teljes körű ELMŰ ügyintézés folyamatát is magamra vállalom. Az ügyintézési plombák bontásától, az igénybejelentés benyújtásán át, egészen az új szerződés kézbe adásáig mindenben a segítségére lehetek.

Gyors és kényelmes megoldás

Hiszen gondoljon csak bele: ki ne szeretne gyorsan és kényelmesen, egy kitűnő szakemberrel, probléma mentesen elvégeztetni a teljesítménybővítéssel, áthelyezéssel vagy éppen szabványosítással kapcsolatos ügyeket? Biztos vagyok benne, hogy ELMŰ villanyszerelőként az Ön válláról is hatalmas terhet vehetek majd le. Elismert és regisztrált villanyszerelőként, nagy gyakorlatomnak hála gyorsan és persze gördülékenyen tudom elintézni a rám bízott feladatokat és biztos vagyok benne, hogy a teljes körű ELMŰ ügyintézést a háta közepére sem kívánja, éppen ezért az Ön igényeihez igazodva szívesen végzem el az ezzel kapcsolatos teendőket.

Mennyi időt vesz mindez igénybe?

Kapacitás függvényében igyekszem a lehető leggyorsabban és precízen elvégezni a rám bízott munkát. A teljesítménybővítéssel, mérőóra áthelyezéssel, visszakapcsoltatással és a vezérelt mérő hely kialakításával összefüggő munkák kivitelezése nagyjából egyetlen nap alatt elvégezhető. Általánosságban pedig elmondható, hogy a megrendeléstől számított 20 munkanapon belül a teljes procedúra lezajlik, beleértve ebbe a helyszíni felmérést, a kivitelezést, a dokumentálást és az ügyintézést is.