Regisztrált villanyszerelő

Lakások, házak, irodák elektromos mérőóráinak teljeskörű ügyintézésével foglalkozunk. Régi és új típusú, energiatakarékos mérőhelyek kialakítását, cseréjét, karbantartását, szabványosítását is vállaljuk.

Érdeklődés: 06 70 946 6156

Munkatársaink magasan képzett, regisztrált villanyszerelők Budapesten, akik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Szakembereink folyamatos képzéseken vesznek részt, ahol egyrészt a szakmai ismeretek bővítése, másrészt pedig az ügyfelekkel való kapcsolattartás hatékonyságának növelése a fő cél.

Hazánkban 2017. január elsején vezették be az “Ajánlott szerelői rendszert”, ami azt jelenti, hogy azóta csak regisztrált villanyszerelők végezhetik az ELMŰ mérőhelyek ügyintézését. Ők azok, akik jogosultak a zárópecsétek, másnéven plombák eltávolítására, cseréjére, áthelyezésére. A rendszer megkönnyíti azok dolgát, akik regisztrált villanyszerelőt keresnek, hiszen csak át kell futni a névsort, és a megadott elérhetőségen fel kell venni az illetővel a kapcsolatot. Munkatársaink szerepelnek a rendszerben és rendelkeznek a szükséges szakvizsgákkal, melyekről az igazolásokat is fel tudják mutatni.

Az alábbiakban felsorolt tevékenységi körökhöz minden esetben teljeskörű ELMŰ mérőhely ügyintézést vállalunk, Önnek egy lépést sem kell tennie:

  • Ideiglenes vagy végleges mérőhely kialakítása
  • Mérőhely szabványosítás, áthelyezés
  • Teljesítmény bővítés
  • Visszakapcsolás ügyintézése
  • Napelemes mérő kialakítás
  • Kártyás mérő igénylés és kialakítás
  • Smart mérőóra kialakítás

Bármely feladat elvégzéséről is legyen szó, regisztrált villanyszerelőink gyorsan, körültekintően és szakszerűen dolgoznak a helyszínen, és nem csak szakmailag, hanem emberileg is nagy figyelmet tanúsítanak a munkájuk iránt!

Teljeskörű ügyintézéssel, szereléssel kapcsolatban keressen vagy kérjen visszahívást!