Szolgáltatások, árak

A villanyszerelés nem játék!
Ne kockáztassa Ön és családja életét!
Hívja a Villany-ászt,  
Villanyszerelés profi minőségben!

Vállalom:

Lakások, családi házak, irodák, üzletek teljes körű (vagy részleges) új elektromos szerelését, felújítását. Inteligens, okos otthonok villanyszerelését. Elmű mérőhelyek kialakítását, teljeskörű ügyintézéssel.

Érdeklődés: 06 70 946 6156

Árak:

Az áraimat úgy állapítottam meg, hogy bárki számára elérhetőek legyenek, viszont nem célom, hogy a “legolcsóbb „szakember” ” legyek, és ezzel lezüllesszem a vállalkozásom színvonalát, mert ez csak így lenne lehetségest! 
Tapasztalataim és a megrendelői visszajelzések is azt mutatják, hogy korrekt árakon dolgozom.
Mivel a villanyszerelés rendkívül szerteágazó tevékenység, így egységes árakat nem lehet  alkalmazni.
Nagyobb munkákra (pl.: családiházak, lakások új szerelésére, vagy felújítására) csak helyszíni felmérés, vagy pontos tervrajzok, és megbeszélés után tudok árajánlatot adni.

A munkavégzés két ütemben történik:

Alapszerelés amiben a horonymarástól a dobozok lekötéséig végzem el a munkát.
Majd, az üzembe helyezés, szerelvényezés.

Nem szeretnék   abba  a hibába esni, amibe sok felelőtlen kollégám, hogy látatlanban mondanak árat négyzetméter, kiállás/db,  vagy folyóméter  alapján,  aztán mikor a  kivitelezésre kerülne a sor, közlik a megrendelőkkel,  hogy “ezt nem így gondolták, vagy nem erről volt szó”  és a végén sokkal többe kerül a munka, mint amiről az ajánlata szólt.
Nálam az adott ajánlat nem módosul, így ha a megrendelő nem változtat a munka mennyiségén, akkor kivétel nélkül, mindig annyiba kerül a munka, amennyit előre megbeszéltünk.

Az árajánlat megadására, kérés nélkül is minden esetben a munka megkezdése előtt kerül sor!

Kérje ingyenes és kötelezettségmentes árajánlatomat!